Έρχεται η Shock Price Νύχτα στην Τρίπολη

Ύστερα από σκέψεις και προτάσεις, αποφασίστηκε, τελικώς, να διοργανωθεί Λευκή Νύχτα και στην Τρίπολη στις 30 Αυγούστου «από τις απογευματινές ώρες και για όσο πάει», όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Δημήτρης Παυλής σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Όπως είπε ο ίδιος, έως σήμερα δεν είχε κατορθωθεί ομοφωνία ανάμεσα στους φορείς αλλά ο Δήμος αναλαμβάνοντας την ευθύνη, συνεννοήθηκε με όλους τους φορείς και ανέλαβε τον συντονισμό της ημέρας, προκειμένου να γίνει το πρώτο βήμα.

Η συμμετοχή όλων εξασφαλίζει την επιτυχία. Όλοι θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους ώστε η Τρίπολη για μια νύχτα να είναι μια πόλη των εκπλήξεων προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν.

Ως προς τη διοργάνωση, ο δήμαρχος ανέφερε ότι η διαδικασία θα ξεκινά από την πλατεία Άρεως και θα εκτείνεται στο πεζοδρομημένο κέντρο, στην πλατεία Πετρινού και θα φθάνει ως τη Βαλτετσίου. Μάλιστα, είπε ότι οι εκδηλώσεις θα μεταδίδονται από γνωστό παρουσιαστή.

Πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν, οι εκδηλώσεις θα στοιχίσουν αρκετά χρήματα, αλλά πρέπει να ευχαριστήσουμε τους επισκέπτες μας.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Μπουντρούκας τόνισε τη σημασία αυτής της βραδιάς αλλά μίλησε και για τις προσπάθειες που γίνονται τα τελευταία δύο χρόνια. «Θα είναι μια πιλοτική βραδιά, με στόχο να γίνει θεσμός».

Να βγουν να διασκεδάσουν οι πολίτες, παρά την κρίση.

Ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΕΑ κ. Θεοδωρόπουλος χαρακτήρισε ιστορικό το γεγονός για την πόλη, λέγοντας ότι είναι ένα πολιτιστικό γεγονός και κάλεσε όλον τον κόσμο να συμμετάσχει.

Όλοι οι φορείς έγιναν μια γροθιά.

Ο κ. Μαντάς, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρίπολης επεσήμανε ότι το γεγονόπς διοργανώνεται στην αποφώνηση των εκπτώσεων με στόχο την ενίσχυση της οικονομίας.

Θα είναι μια νύχτα καλής ενέργειας και καλών τιμών.
 

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μαρινάκoς είπε ότι αθροίζοντας τις δυνάμεις μας, όλοι τα καταφέρνουμε καλύτερα και έκανε λόγο για μια ξεχωριστή βραδιά με μουσική και εμπορικό ενδιαφέρον.

Τα ξενοδοχεία θα κάνουν ειδικές προσφορές στους επισκέπτες.

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Βρέντας, τέλος, είπε ότι η συνεργασία ξεκινά πολύ θετικά και απηύθυνε κάλεσμα σε όλους.

Η βραδιά θα ονομαστεί Shock Price!